Παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola για την ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του συμπολίτη Απόλλωνα και εξακολουθούν να ελπίζουν για διάκριση.
Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου έδωσε το σύνθημα στους ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα, η Ανατολική Κερκίδα είχε παλμό και πολυκοσμία. Η ατμόσφαιρα θύμισε παλιές εποχές, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν δύναμη και να βρίσκουν τον τρόπο για να πάρουν το ζητούμενο.
Η ΑΕΛ προκρίθηκε στα προημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια σε διπλές αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να οριστούν τις επόμενες μέρες. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν τέθηκε εκτός στόχων από τις αρχές Μαρτίου, αλλά και το ότι «ζεστάθηκε» ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται να είναι ακόμη περισσότερος στο πρώτο ραντεβού του Τσιρείου κόντρα στους «πράσινους».
Όσον αφορά το ματς, Οι σκόρερ (Σάντος και Παπαφώτης), αλλά και ο Μέγιερι (απέκρουσε πέναλτι) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έβγαλαν ψυχή και πάθος και στο τέλος πανηγύρισαν με τον κόσμο μια μεγάλη επιτυχία.
Ο Ανδρέας Σοφοκλέους που αποθεώθηκε από τον κόσμο, πήγε στα αποδυτήρια και υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Ανδρέας Ανδρέου