Αν έμπαινε το σουτ του Ζράντι στην τελευταία φάση του αγώνα, θα λέγαμε και θα γράφαμε άλλα πράγματα. Τώρα αυτό που λέμε ότι ο Απόλλωνας αφοσιώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και εκεί θα ρίξει όλες τους τις δυνάμεις για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.
Βέβαια όπως και να το κάνουμε πάντα μια ήττα από την ΑΕΛ και στην προκειμένη ένας αποκλεισμός φέρνει μεγάλη απογοήτευση στον Απόλλωνα αλλά δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για στεναχώρια. Πρέπει να σηκώσουν άμεσα τα κεφάλια, να ανασυνταχθούν και γενικότερα να παίξουν σαν πρωταθλητές κόντρα στην Πάφος FC στην πρεμιέρα των πλέι οφ και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από έναν μήνα. Ήταν 10 Φεβρουαρίου η τελευταία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι προγραμματισμένο για τις 7 Μαρτίου.
Επιβάλλεται λοιπόν ο Απόλλωνας να αντιδράσει σαν επίδοξος πρωταθλητής καθώς με μια νίκη στην πρεμιέρα της β’ φάσης θα διατηρήσει στην χειρότερη περίπτωση την διαφορά των εφτά βαθμών από την 2η θέση, ενδεχομένως και να την αυξήσει και θα βάλει και πίεση στους αντιπάλους του.
Εύκολο δεν είναι αλλά πρέπει να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό και από την αμέσως επόμενη μέρα να δουν το επόμενο σημαντικό παιχνίδι.
Από την στιγμή που ο Ρομπέρζ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Πάφος FC. Εκτός θα είναι ο Τάσος Αυλωνίτης λόγω τιμωρίας και ο Βουκασίν λόγω τραυματισμού, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Ονγκεντά.