Παρά την υπεροχή της, η Φιορεντίνα πλήρωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ του Βενούτι στις καθυστερήσεις και ηττήθηκε 1-0 από τη Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
Στο 15ο λεπτό ο Περίν έκανε λάθος και ο Μποναβεντούρα πήρε κι έκανε με τη μία το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 26’ ο μέσος των «βιόλα’ έπιασε νέο σουτ που είχε την ίδια τύχη.
Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά και  στο 2ο μέρος και είχαν δοκάρι στο 48ο λεπτό με τον Ικονέ ενώ στο 56’ η Γιουβέντους έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, με τον Τεράτσιανο να λέει όχι σε πλασέ του Βλάχοβιτς.
Στο 78ο λεπτό το σουτ του Κουαδράδο από τα δεξιά, σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 90+1’ ήρθε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Βενούτι και κατέληξε στα δίχτυα της Φιορεντίνα για το 0-1.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ:  Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Οντριοθόλα (46’ Βενούτι), Τορέιρα, Καστροβίλι (84’ Ντάνκαν), Μποναβεντούρα, Ικονέ (84’ Γκονζάλες), Σαπονάρα (65’ Σοτίλ), Πιόντεκ (65’ Καμπράλ).
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Πελεγκρίνι, Ραμπιό, Λοκατέλι, Ακέ (46’ Κουαδράδο), Αρτούρ, Κεν (59’ Μοράτα), Βλάχοβιτς