Αν η Άρσεναλ εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League την επόμενη σεζόν, οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να λάβουν ο καθένας μπόνους 459.000 ευρώ, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η τελευταία ήττα της Άρσεναλ στην Premier League ήταν την 1η Ιανουαρίου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (1-2), με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Οι Κανονιέρηδες έχοντας τρία παιχνίδια λιγότερα βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 48 βαθμούς και την Κυριακή (13/3) αντιμετωπίζουν στο Έμιρεϊτς τη Λέστερ, θέλοντας να παραμείνουν εντός της 4άδας, που είναι και το εισιτήριο για το Champions League.
Σύμφωνα μάλιστα, με την Daily Mail, οι παίκτες αναμένεται να λάβουν ο καθένας ξεχωριστά μπόνους ύψους 459.000 ευρώ αν καταφέρουν στο τέλος της σεζόν να εξασφαλίσουν ξανά τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από το 2017.
Θυμίζουμε ότι την σεζόν 2019/20 η Άρσεναλ τερμάτισε στην 8η θέση (όπως και τη σεζόν 2020/21) του βαθμολογικού πίνακα και έμεινε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια.