Έκτη σερί ισοπαλία για τη Τζένοα, 0-0 με Έμπολι, και η ομάδα από τη Γένοβα παραμένει στη προτελευταία θέση.

Απέναντι στη μαχητική Έμπολι, η Τζένοα δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο και, με το τελικό 0-0, συμπλήρωσε έξι σερί ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να παραμένει στη προτελευταία θέση και να πλησιάζει προς Serie B. Όσο για την Έμπολι, μετράει μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια, αλλά, χάρη στην εξαιρετική πορεία της, στο πρώτο μισό, δεν κινδυνεύει, για την ώρα.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. O Πορτανόβα ύστερα από σέντρα, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους τους αντιπάλους, αλλά είδε την καρφωτή κεφαλιά του να εξουδετερώνεται από τον γκολκίπερ της Έμπολι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Έμπολι ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να βρει δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 75′ ο Φίλιπο Μπαντινέλι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή κι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ. Ο Σιρίγκου όμως, έστω και με δυσκολία, αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του και κράτησε το μηδέν.

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Χέφτι, Μαξίμοβιτς, Όστιγκαρντ, Βάσκεθ, Στουράρο, Μπαντέλι, Γκούντμουντσον, Πορτανόβα (63′ Ροβέλα), Μελεγκόνι (63′ Αμιρί), Γεμπόα (56′ Ντέστρο)

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Παρίσι, Ασλάνι (73′ Στούλατς), Ζουρκόφσκι (73′ Τονέλι), Μπενάσι (62′ Μπεντινέλι), Μπαϊράμι (62′ Χέντερσον), Βέρε (52′ Λα Μάντια), Πιναμόντι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ