Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο ΓΣΠ εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ήταν τρομεροί και οι οπαδοί κι από τις δύο πλευρές. Οι άλλες ομάδες ίσως νομίζουν ότι θα έχουν εύκολο έργο απέναντί μας, αλλά… no chance! Δεν θα είναι εύκολο να μας αντιμετωπίσουν. Το απόλαυσα πολύ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο τον έλεγχο, αλλά είναι λογικό διότι φάνηκε και η ψυχολογική κούραση. Ο Αλμπάνης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου χάνουν ευκαιρίες. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες κι έναν καλό διαιτητή. Ο διαιτητής έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έχω παράπονα για 1-2 στιγμές αλλά είναι αποδεκτό. Η διαιτησία είναι καλύτερη απ’ ότι μου είπαν πριν έρθω στην Κύπρο. Έχουμε δύο βδομάδες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Άρη».
Για τους πανηγυρισμούς στο τέλος: «Δεν πανηγυρίσαμε το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο την εμφάνιση. Κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο»