«Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έπαιξαν οι δύο ομάδες. Είχε ένταση και λάθη. Κυριάρχησε η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο με την κατοχή και τις φάσεις που φτιάξαμε. Δεν ήταν η καλύτερη μα βδομάδα αυτή με τα προβλήματα που είχαμε και βγήκαν στο παιχνίδι. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια όμως. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά όπως είπα είχαμε μία δύσκολη και άτυχη βδομάδα. Είχαμε 8 απουσίες και 3-4 παίκτες με προβλήματα στο γήπεδο. Δεν είναι δικαιολογία αλλά αυτό συνέβηκε. Θα γίνουν αρκετές μάχες μέχρι το τέλος.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες μέρες και θα έρθουν πίσω οι ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μαςΈπρεπε να νικήσουμε αλλά είναι σημαντικό που δεν χάσαμε».
Στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ.
«
Έγιναν κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή, όμως είναι μέρος του ματς. Μπορούσαμε όπως σας είπα και καλύτερα, αλλά σε τέτοια ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα μπορούν να συμβούν. Ο αντίπαλος μας δημιούργησε μόνο μία επικίνδυνη ευκαιρία από ένα δικό μας λάθος. Δεν είδε όμως κάτι που να πω ότι χάσαμε τον έλεγχο του ματς».
Πότε θα δούμε ένα γεμάτο ΑΠΟΕΛ;
«
Ελπίζουμε όλοι στη συνέχεια να τους έχουμε όλους τους παίκτες, εν όψει και των δύο δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Ελπίζω ότι θα έρθουν πίσω παρόλο ότι δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει»
Ήταν αναγκαστικές οι αλλαγές Νατέλ και Ντανίλο;
«Ο Νατέλ είχε ένα πρόβλημα και ο Ντανίλο είχε καιρό να αγωνιστεί».