Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός του ποδοσφαίρου για να καταλάβει σε ποιους ποδοσφαιριστές αναφερόταν ο Τιμούρ Κετσπάγια όταν είπε πως δεν μπορούν να βοηθήσουν.
Ο Γεωργιανός κόουτς «φωτογράφισε» τους δύο που κράτησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο Ντέλετιτς και Πόποβιτς, ενώ ήρθαν και οι συμπαίκτες τους στο β’ ημίχρονο να τους «αδειάσουν» με την παρουσία τους.
Με Χριστοφή και Χρυσοστόμου η Ανόρθωση εμφανίστηκε στο παιχνίδι καθώς χωρίς υπερβολή στο α’ ημίχρονο ήταν «χαμένη». Η είσοδος των δύο βοήθησε και τους υπόλοιπους να ανέβουν αγωνιστικά και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που ανήκε στην «Κυρία» ανεξαρτήτως αν βρέθηκε εκ νέου πίσω στο σκορ.
Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες να βρίσκεται πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα βγήκαν θετικά. Η ομάδα έδειξε ότι παλεύει τα ματς μέχρι το φινάλε. Ισοφάρισε με άλλη μια αλλαγή του Τιμούρ (βλέπε Λάζαρο), με τον κόουτς να το πιστεύει ακόμα και για την ολική ανατροπή.
Η προτροπή του στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν το ίδιο στα τελευταία λεπτά τονίζοντας τους ότι αν το κάνουν θα βάλουν κι’ άλλο γκολ καταδεικνύει αυτό που γράψαμε πιο πάνω.
Αυτά ήταν τα θετικά της ισοπαλίας. Υπάρχουν και τα αρνητικά με πρώτο και καλύτερο το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκε ο στόχος της νίκης.
Σε μια αγωνιστική όπου οι τέσσερις ομάδες που είναι από πάνω της παίζουν μεταξύ τους, πέταξε μια ευκαιρία να νικήσει και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα της Κυριακής. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Υπήρξαν και προηγούμενες αγωνιστικές όπου η ομάδα είχε την ευκαιρία να κάνει το… βήμα που χρειαζόταν και δεν τα κατάφερνε.
Πλέον ο ρεαλιστικός στόχος δεν είναι ο τίτλος αλλά η 2η θέση που ακόμα και αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς δεν έχει μπροστά της μόνο μία ομάδα αλλά τρεις μέχρι το δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/19/kapoioi-den-mporoyn-na-mas-voithisoyn/

https://balla.com.cy/2022/03/19/pafos-fc-2-2-anorthosi-stigmiotypa/

https://balla.com.cy/2022/03/19/pafos-fc-2-2-anorthosi-o-lazaros-moirase-tin-matsara-me-to-myalo-ston-mario-fotos-vinteo/