Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στάθηκε σε κάποια ατομικά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.
Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για ποδόσφαιρο τέτοιες μέρες, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Ήταν ένας αγώνας με τρομερή ένταση. Οι φίλαθλοι μας ήταν εντυπωσιακοί, έβαλαν «φωτιά» στον αγώνα, γέμισαν το γήπεδο και θέλαμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Παίξαμε έξυπνα ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γκολ, όμως μετά ανέβηκε η Ανόρθωση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την ομάδα. Έκαναν κάποιες παράξενες αποφάσεις οι ποδοσφαιριστές μας κόντρα σε μια ομάδα με ποιότητα. Στο τέλος φανήκαμε τυχεροί με την απόκρουση του πέναλτι αλλά γενικά είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε και εμείς την ευκαιρία με τον Ζράντι λίγο πριν το τέλος για να σκοράρουμε. Μπαίνουμε τώρα στο γκρουπ τίτλου. Κρατήσαμε την απόσταση από τις ομάδες που ακολουθούν. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι στη φάση του 2-2 με το πέναλτι ότι δεν ήμασταν έξυπνοι σε κάποιες αποφάσεις. Μέναμε στο ένας προς ένα με τον Ουάρντα, ξέροντας ότι είναι από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας. Έχουμε πολλές επιστροφές. Σιγά σιγά θα πάρουν το χρόνο που χρειάζονται για να ανεβούν. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ».
Για τη διαχείριση του αποτελέσματος και αν έπρεπε να ήταν διαφορετική:  «Όχι, είμαστε ο Απόλλωνας, δεν παίζουμε ανάλογα με τον πίνακα. Αν κάναμε το 3-0 θα γινόταν άλλη ερώτηση. Δεν είμαστε η Μπάγερν ή η Σίτι, δεν μπορούμε να αλλάζουμε σχηματισμό τέσσερις φορές μέσα σε ένα αγώνα. Αν παίζαμε πιο αμυντικά και χάναμε με ένα λάθος του διαιτητή στο 90′ τότε θα θύμωνα. Δεν θα θύμωνα αν κάναμε αυτό που έπρεπε και χάναμε στο 90′. Αν ζητήσεις από έναν οδηγό της F1 να κατεβάσει ταχύτητα θα σου πει ότι δεν μπορεί γιατί θα χάσει τη συγκέντρωσή του».
Τι θα αλλάζατε στον τρόπο στησίματος και στην διαχείριση για να παίρνατε τη νίκη; «Τίποτα. Θα δούμε τα παιδιά πως είναι και μετά θα δούμε τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε».