Προκάλεσε εντύπωση η τιμωρία που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΚ, Παναγιώτη Ιωάννου, στοn προπονητή της U15 Έκτορ Γκονζάλεθ και στο γυμναστή Δημήτρη Δημητρίου.
Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων και στους άλλους δύο τιμωρία αποκλεισμού από δύο παιχνίδια. Ιδού παρακάτω οι λόγοι:

*Καταγγελία του Διαιτητή Αγαθοκλή Αγαθοκλέους κατά του Δημήτρη Δημητρίου Γυμναστή της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε γιατί γύρισε στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και τους προκάλεσε με άσεμνες χειρονομίες στον αγώνα Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Κ16 Β’ Φάση  περιόδου 2021-2022 ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας/05.02.2022 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Νικόλα Αθανασίου κατά του Hector Augusto Gonzalez  Προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε γιατί έβριζε στην γλώσσα του και με διάφορες χειρονομίες προκάλεσε μια απρόσμενη ένταση στον αγώνα Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Κ15 Β’ Φάση  περιόδου 2021-2022 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ FC/05.02.2022 (8η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά  του Παναγιώτη Γιάννου Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά το τέλος του αγώνα προς τον διαιτητή (εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε προς το μέρος του διαιτητή και τον απειλούσε προκαλώντας ένταση και περαιτέρω πέρασε προς τα αποδυτήρια βρίζοντας και απειλώντας τους διαιτητές), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) και 9(iα) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ15 Β’ Φάσης περιόδου 2021-2022 ΑΕΚ Λάρνακας – ΠΑΦΟΣ FC/05.02.2022 (8η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο.

Δεν γνωρίζουμε το τι συνέβη επακριβώς, ωστόσο σε επίπεδο ακαδημιών άπαντες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την συμπεριφορά τους. Οφείλουν όλοι να δίνουν το σωστό παράδειγμα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον προπονητή κι ακόμη περισσότερο για τον τεχνικό διευθυντή, που έχει υπό την ευθύνη του ολόκληρο το ευαίσθητο κομμάτι των ακαδημιών…