Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για την ήττα της ομάδας του από τον Εθνικό και παραδέχθηκε ότι η πρώτη εξάδα έγινε πλέον μια δύσκολη υπόθεση.
«Είναι πολύ απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Είναι απίστευτο το ότι χάσαμε με 2-0, με τόσες ευκαιρίες που είχαμε. Είναι παράξενο αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, τέσσερα δοκάρια, επικρατήσαμε πλήρως στο παιχνίδι αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.
Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ το οποίο δυσκόλεψε την προσπάθεια μας. Στα τελευταία λεπτά ρισκάραμε, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς. Πλέον είναι δύσκολο για την εξάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι απογοητευτικό για μας από τη χαρά την περσινή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μείνουμε εκτός εξάδας».
-Τι θα σημαίνει για το μέλλον του ιδίου αν η Ομόνοια μείνει εκτός 6άδας: «Δεν ξέρω. Εγώ κάνω καθημερινά τη δουλειά μου όπως από την πρώτη μέρα που ήρθα. Είναι θέμα των ανθρώπων της ομάδας. δεν έχω αλλάξει, κάνω τη δουλειά μου όπως πάντα και θα συνεχίσω να το κάνω».
-Για την πορεία τη φετινή σεζόν: «Είναι δύσκολο να μπούμε στα πλέι οφ, δεν είναι απίθανο αλλά εξαρτόμαστε από άλλες ομάδες. είναι λίγες οι πιθανότητές μας. Κερδίσαμε το σούπερ καπ που είναι επιτυχία, μπήκαμε στους ομίλους που επίσης είναι επιτυχία αλλά στο πρωτάθλημα δεν είχαμε την αναμενόμενη πορεία».
-Αν θέλει να μείνει στην Ομόνοια: «Η προσοχή μου είναι μόνο στο τώρα. Δεν σκέφτομαι πιο μακριά. Μου αρέσει εδώ, η ομάδα και ο κόσμος. Στο πρωτάθλημα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, αλλά δεν κάνω οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις».