Τυχερό για το γκολ που πέτυχε και οργανωμένο αμυντικά χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον Παναθηναϊκό, μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, τονίζοντας ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπαιζε αντιποδόσφαιρο. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν γίνεται να δημιουργούν «100 ευκαιρίες» σε κάθε ματς, ενώ τόνισε ότι το βαθμολογικό είναι σημαντικότερο από το ψυχολογικό κομμάτι για την ομάδα του από αυτό το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για τις δύο εικόνες στα δύο ημίχρονα: «Γιατί μιλάμε για δύο διαφορετικές εικόνες, πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου; Απλά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα αμυνόταν πιο ψηλά και μας οδήγησε μακριά από την περιοχή. Η εικόνα ήταν ίδια μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε από εμάς; σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε 100 ευκαιρίες, δεν είναι εύκολο να πετυχαίνεις συνέχεια γκολ. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη που κατέβηκε για να μην δεχθεί γκολ. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και να πάρουμε τη νίκη».