Ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή GOAL N’ ROAL της Cytavision.
Για το τι έφταιξε φέτος στην ΑΕΛ: «Κάτι δεν κάναμε σωστά. Όλοι κάναμε λάθη. Έκανα και εγώ λάθη. Είχαμε προβλήματα με παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή. Έφυγε και ο Ντανίλο, που είναι Βραζιλιάνος και είχε σύνδεση με άλλους από τη χώρα του. Όταν χάνεις συνεχόμενα παιχνίδια, είναι δύσκολο».
Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος; «Που δεν έφυγα το καλοκαίρι».
Είχες πρόταση; «Ναι. 20 μέρες πριν το ευρωπαϊκό και δεν μπορούσα να φύγω».
Είχες πρόταση μετά που έφυγες από την ΑΕΛ; «Ναι. Από τον Ολυμπιακό».
Είναι το πρώτο φαβορί o Απόλλων; «Ναι. Ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, κερδίζει. Έχει ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που βοηθά πολύ».
Με ποια ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο; «Έχει πολλά παιχνίδια, αλλά θα κριθούν πολλά στα πρώτα 2-3 παιχνίδια των πλέι οφ. Ο Απόλλων έχει καλό ρόστερ».
Θα δούλευες στον Απόλλωνα; «Στη ζωή δεν πρέπει να λες ποτέ. Νομίζω τώρα δεν είναι σωστό να πάω. Έχω πολλούς φίλους στον Απόλλωνα».
Για τη δήλωση που έκανε για τον Φανούριο Κωνσταντίνου σε μια δημοσιογραφική διάσκεψη: «Έκανα λάθος, δεν έπρεπε να πω κάποια πράγματα. Είμαστε φίλοι, είπε κάποια πράγματα που με νευριάσανε, αλλά εντάξει…»
Για την Ανόρθωση: «Έχει ποιότητα, ο Τιμούρ είναι έμπειρος προπονητής και ξέρει πως να πάρει το αποτέλεσμα. Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι σημαντικά για να φανεί αν θα πάει για πρωτάθλημα».
Η Ομόνοια γιατί είναι τόσο κάτω; «Δύσκολη ερώτηση. Έχασε κάποια παιχνίδια από μικρές ομάδες και αυτό στοίχησε. Η Ομόνοια δεν σκοράρει πολύ».
Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Έκανε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως κουράστηκε και αυτός».
Για το ότι ο κόσμος της ΑΕΛ δεν επέστρεψε στο γήπεδο: «Πιστεύω ότι στο νέο γήπεδο, θα έρθουν πίσω. Ήταν αυτό που μου έλειψε, όσο ήμουν προπονητής. Αν αγαπούν την ομάδα, πρέπει να επιστρέψουν».