Μια πάρα πολύ δύσκολη, την δυσκολότερη ενδεχομένως κατάσταση τα τελευταία τρία χρόνια, βιώνει η Ομόνοια. Η απογοητευτική χρονιά, έχει σφραγιστεί από την παταγώδη αποτυχία της ομάδας να συνεχίσει στην Β’ φάση από το πρώτο γκρουπ, αντίθετα θα αγωνίζεται στο δεύτερο, ενώ τραγική ήταν και η εμφάνιση στο αιώνιο ντέρμπι, με αποτέλεσμα να δεχθεί ξανά βαριά ήττα.

Προς το παρών ΔΕΝ προκύπτει καμία εξέλιξη στην Ομόνοια. Κι ενώ θα ανέμενε κανείς ότι θα υπήρχε σήμερα κάποια τοποθέτηση, μετά και την έντονη αντίδραση του κόσμου, με τον Χένινγκ Μπεργκ να βρίσκεται στο στόχαστρο, όμως παρά τον προβληματισμό που υπάρχει και στις τάξεις της διοίκησης, εντούτοις ΔΕΝ έχει ληφθεί ακόμη οποιαδήποτε απόφαση. Αν θα γίνει κάτι διαφορετικό αύριο ή τις επόμενες μέρες, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα, με όλα τα ενδεχόμενα πάντως να είναι ανοικτά. Ο πρόεδρος Παπασταύρου καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις…

Για πρώτη φορά λοιπόν στην ιστορία της και από την μέρα θέσπισης των πλέι-οφ, η Ομόνοια θα αγωνιστεί στο δεύτερο γκρουπ. Πρώτος αντίπαλος της θα είναι ο Εθνικός στο Δασάκι (δεν έχουν οριστεί ακόμη οι ημερομηνίες της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης). Λέζιακς και Μποτεάκ, συμπλήρωσαν κάρτες και θα αποφασίσει ο προπονητής, σε ποιο από τα επόμενα δύο παιγνίδια πρωταθλήματος, θα απουσιάζουν. Αντίθετα επιστρέφει ο Παπουλής. Θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για Λανγκ και Τσέποβιτς, εκτός θα είναι ο Παναγιώτου.