Επιτελούς νίκη για τη Ρόμα, που κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Σπέτσια και μάλιστα με γκολ στο 90+9’.

Στο 3ο λεπτό ο Προβεντέλ είπε όχι σε κεφαλιά του Μαντσίνι και στο 8’ το γύρισμα του Πελεγκρίνι πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 16’ το σουτ του Βέρντε, έξυσε τα δοκάρια της Ρόμα. Στο 18’ το φοβερό σουτ του Πελεγκρίνι τράνταξε το δοκάρι του Προβεντέλ, ο οποίος στην επαναφορά είπε όχι σε πλασέ του Έιμπραχαμ εξ επαφής και στο 19’ το νέο σουτ του Άγγλου φορ, πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 45ο λεπτό η Σπέτσια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμιάν.

Στο 47ο λεπτό ο Πελεγκρίνι έβγαλε μαγική σέντρα για τον Έιμπραχαμ που αστόχησε και πάλι με κεφαλιά και στο 49’ το σουτ του Κριστάντε σταμάτησε στο δοκάρι της Σπέτσια. Στο 56’ ο Πατρίσιο έσωσε με τα πόδια μετά από διαγώνιο σουτ του Ενζολά και στο 57’ το σουτ του Βερετού πέρασε μόλις έξω.

Στο 70’ ο  Προβεντέλ έσωσε μετά  από σουτ του Πελεγκρίνι ενώ στο 74’ το σουτ του Τζανιόλο κόντραρε κι έφυγε κόρνερ ενώ στο79’ το σουτ του Μχιταριάν πέρασε μόλις άουτ.

Στο 90+1’ ο Σομουρόντοβ πλάσαρε στα σώματα από κοντά αλλά στο 90+7’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι και ο Έιμπραχαμ το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου, Ρέκα, Κίβιορ, Μπαζτόνι (63’ Γκιασί), Σάλα, Αγούδελο, Βέρντε (46’ Φερέρ), Ενζολά.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (46’ Τζανιόλο), Κούμπουλα, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Βερετού (68’ Ελ Σααραουί), Κριστάντε, Μχιταριάν (90+2’ Μποβέ), Ζαλέβσκι (80’ Σομορόντοβ), Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ