Με τον ρυθμό που φεύγουν τα εισιτήρια για το Τσίρειο από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. όλα συνηγορούν στην πιο μαζική φετινή έξοδο. Ήδη περισσότεροι από 1300 φίλοι της ομάδας έκλεισαν θέση για την δυτική ενόψει και του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής και οι ποδοσφαιριστές θα νιώσουν το παλμό στην προσπάθεια που θα κάνουν για να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να κάνουν το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο) βήμα για μια θέση στην πρώτη 6άδα.
Απομένει άλλη μια προπόνηση, αυτή του Σαββάτου για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει το πλάνο του.
Σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα επανέλθει ο Σκουφέτ κάτω από τα δοκάρια. «Παίζονται» 1-2 θέσεις. Η μία έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης την οποία διεκδικούν οι Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Θεοδώρου, ενώ στην επίθεση αν ο κόουτς επιλέξει να παίξει με έναν επιθετικό που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, ο Κβιλιτάια έχει προβάδισμα έναντι του Μάγκλιτσα.
Επιπλέον επιλογή θα είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι αλλά και ο Κίνγκσλέι Σαρφό ο οποίος είναι σε θέση να αγωνιστεί εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο. Ο Γκανέζος θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή.
Εκτός για άλλο ένα παιχνίδι θα είναι οι Σάβιτς, Ντογκαλά και Ντανίλο αλλά και ο εγχειρισμένος Γιάννης Σατσιάς.
Η επικρατέστερη 11άδα με την οποία θα παρατάξει το ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης την Κυριακή είναι η ακόλουθη:
Σκουφέτ-Πέδρο-Σαμπάλα-Βινίσιους-Καρώ-Νταουσβίλι-Σόουζα-Ντε Βινσέντι-Νατέλ-Εφραίμ ή Θεοδώρου-Κβιλιτάια