Ο διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport fm για την μεγάλη νίκη στο Δασάκι και για την συνέχεια.
«Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ήταν τρεις βαθμοί, πολύ σημαντικοί βαθμοί δύο στροφές πριν το τέλος της α’ φάσης και μας φέρνει πιο κοντά στον πρώτο στόχο μας που είναι η 6άδα. Μπορεί να είναι ενθουσιασμένοι οι φίλοι της ομάδας που ήταν εξαιρετικοί αλλά εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι και βλέπουμε το ματ; της Παρασκευής»
Για την προοπτική της Πάφος FC για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα: «Το λέμε συνεχώς κι’ εμείς, είμαστε πεπεισμένοι. Θα αναγκάσουμε αυτούς που δεν ασχολούνται με την Πάφος FC να ασχοληθούν. Πρέπει να εδραιωθούμε στην συνείδηση των δημοσιογράφων και των φιλάθλων. Η Πάφος FC είναι η ανερχόμενη δύναμη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαία αυτά που γίνονται».
Για τον κόσμο: «Είχαμε 300 φιλάθλους στις 19:00 την Κυριακή, δύο ώρες μακριά από την πόλη μας, δεν το κάνουν πολλές ομάδες αυτό. Οι φίλοι της ομάδας κατάλαβαν πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι και γι’ αυτό την ακολούθησαν. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ».
Το παλεύει και ο Ακρίτας για άνοδο στην α’ κατηγορία: «Είναι άλλη οντότητα, άλλο συμβούλιο. Υπάρχει μια συνεργασία με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τώρα αν θα είναι στην α’ κατηγορία δεν μας απασχολεί».