Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ανενώσει το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό που τον βοήθησαν να κατακτήσει το βραβείο του MVP της Πρέμιερ Λιγκ τον Ιανουάριο.
Εκεί που όλα έμοιαζαν να είχαν τελειώσει για τον Νταβίντ Ντε Χέα, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως όχι μόνο θα τον κρατήσουν στο Ολντ Τράφορντ αλλά θα επεκτείνουν και την παρουσία του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ισπανός «πορτιέρε» έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα κάτι που φαίνεται και από την ανάδειξή του ως καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τον Ιανουάριο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτεται την επέκταση του συμβολαίου του.
Το συμβόλαιο του Ντε Χέα τερματίζεται το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως αν ενεργοποιηθεί, ο 31χρονος γκολκίπερ θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως ωθούν τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Ντιν Χέντερσον, προς την έξοδο το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Άγγλο διεθνή να ψάχνει έναν νέο προορισμό στην καριέρα του όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.