Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, σκέφτονται όλο και περισσότερο στην Ανόρθωση. Η σημασία του είναι τεράστια και μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το κίνητρο και η προοπτική του να μπει στην β’ φάση με πέντε βαθμούς λιγότερους από τη πρώτη θέση, είναι από μόνο του… πελώριο.
Ένα παιχνίδι που με βάση και τις επιστροφές των νεοφερμένων, Βερχόβετς, Εσκοβάλ, αλλά και του Αραγιούρι σε συνδυασμό με τη μη διαθεσιμότητα των Κορρέα και Ρισβάνη, ενδέχεται να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Αραγιούρι που θα μπει σε φουλ ρυθμό τα επόμενα 24ωρα, θέτει γερή υποψηφιότητα να πάρει τη θέση δίπλα στον Αντωνιάδη, την ίδια ώρα που μπορεί να δώσει λύσεις εάν χρειαστεί και ο Εσκοβάλ.
Ο Βερχόβετς διεκδικεί επίσης μία θέση για τη μεσαία γραμμή, ίσως αντί του Χριστοδουλόπουλου σε σχέση με τη τελευταία 11άδα που παρέταξε ο Κετσπάγια. Βέβαια, ο Ελλαδίτης ήταν εξαιρετικός για ένα 45λεπτο, όπως και ο Χρυσοστόμου για ακόμη μία φορά, που όταν μπήκε στο ματς έκανε αισθητή την παρουσία του. Επιλογές που προβληματίζουν… ευχάριστα την τεχνική ηγεσία βλέποντάς τις να πληθαίνουν σε ένα τόσο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Κύπρος Εγγλέζος