Η συμπολίτισσα Άουγκσμπουργκ έκανε ένα απρόσμενο… δώρο στην Μπάγερν, καθώς η ομάδα της Βαυαρίας έκοψε δυο βαθμούς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έτσι, με το τελικό 1-1, η Μπάγερν Μονάχου αύξησε τη διαφορά της, από τη δεύτερη θέση, στους 8 βαθμούς, με τη Ντόρτμουντ να αποχαιρετά τα, όποια, όνειρα για τίτλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έψαχναν τους βαθμούς που θα τους κρατούσαν πάνω από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στην 2. Bundesliga. Ένα υπέροχο σόλο του Τοργκάν Αζάρ στο 35′ έκανε τη διαφορά στο 1ο ημίχρονο, ωστόσο στο 2ο μέρος οι αντεπιθέσεις της Άουγκσμπουργκ προβλημάτισαν τους Βεστφαλούς. Στο 78ο λεπτό, σε κάτι που άρχισε ως αντεπίθεση αλλά εξελίχθηκε σε απόλυτη αδυναμία της άμυνας της Μπορούσια να διώξει την μπάλα από την περιοχή της, ο Νοά Σάρενρεν Μπαζέ ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε απέτυχαν να βρουν δεύτερο γκολ (αν και είχαν δοκάρι) και περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκεβιτς, Όξφορντ, Γκοουβελέου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν (71′ Ιάγκο), Καλιτζούρι, Μάιερ, Ντορς (59′ Γκρουέζο), Βάργκας (89′ Γκούντχερ), Πεπί (59′ Νιντερλέχνερ), Γκρέγκοριτς (70′ Σάρενρεν-Μπαζέ)

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Τσαν, Χούμελς, Πόγκρατσιτς, Γκερέιρο, Νταχούντ (81′ Ρενιέ), Βίτσελ, Μπέλινχαμ, Μπράντ (68′ Βολφ), Μάλεν (68′ Μουκόκο), Αζάρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ