Ο Κύπριος προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και αναφέρθηκε και στην εξαιρετική πορεία του Άρη.
«Πολλοί χαρακτηρίζουν φαινόμενο τον Άρη με βάση την πορεία του αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι, δεν συμφωνώ. Για εμένα δεν είναι φαινόμενο. Μπήκαν επενδυτές,  ξόδεψαν χρήματα και έφεραν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές αυτί με τα πολύ καλά βιογραφικά ήρθαν για να πρωταγωνιστήσουν, ξέρουν που ήταν ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια αλλά είναι άλλο πλέον το στάτους και το επίπεδο. Ήρθαν για να βάλουν την ποιότητα τους και γι’ αυτό η ομάδα είναι στα ψηλά. Έγιναν σωστές επιλογές με ποιότητα και θα είναι όμορφο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βέβαια εδώ να πω ότι το μέταλλο του πρωταθλητή χτίζεται σιγά-σιγά. Ο Άρης θα είναι εκεί»
είπε ο κ. Παπαβασιλείου.
Τι απαντάτε σε αυτούς που λένε ότι ο Άρης την Ευρώπη την έχει… καπαρωμένη; «Όχι. Δεν υπάρχει καμιά θέση καπαρωμένη από την στιγμή που ακολουθούν άλλες δύο αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια και άλλα δέκα παιχνίδια ντέρμπι με ομάδες που θα θέλουν είτε τίτλο, είτε Ευρώπη, όλα είναι ανοικτά».

Χρίστος Χρίστου