Σημαντικό βαθμό στο τέλος πήρε η Κάλιαρι που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Έμπολι.
Στο 6ο λεπτό ο Κράνιο έπεσε κι έδιωξε το σουτ του Παρίζι ενώ στο 38’ η Έμπολι βγήκε στην κόντρα, ο Μπαϊράμι έστρωσε όμορφα στον Πιναμόντι κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα με τη σέντρα ο Κράνιο αναγκάστηκε σε νέα επέμβαση μετά από σουτ του Ασλάνι και στο 45+5’ ο Μπαϊράμι έπιασε το σουτ από μακριά αλλά και πάλι ο Κράνιο έσωσε την Κάλιαρι.
Στο 50’ το σουτ του Γκαστόν Περέιρο από μακριά, πέρασε μόλις έξω ενώ στο 54’ ο Βικάριο είπε όχι σε νέο σουτ του Περέιρο και στο 65’ ο Κράνιο βγήκρ ,και πρόλαβε τον Μπαντινέλι σωτήρια. Στο 68ο λεπτό το σουτ του Μπελανόβα κόντραρε κι έφυγε μόλις έξω και στο 74’ και το σουτ του Αλτάρε είχε την ίδια τύχη.
Τελικά στο 84ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Έμπολι, ο Παβολέτι με προβολή από κοντά έκανε το 1-1 και μάλιστα στο 87 η Κάλιαρι έχασε κι άλλη ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη.
ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στοϊάνοβιτς, Παρίζι, Ρομανιόλι, Βίτι, Μπαντινέλι (75’ Μπενάσι), Μπαϊράμι (89’ Βέρε), Ζουρκόβσκι (89’ Ισμαΐλι), Ασλάνι, Κουτρόνε (65’ Κουτρόνε), Πιναμόντι
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Λυκογιάννης (59’ Μπαζέλι), Νταλμπέρτ, Γκολντανίτζα, Ομπέρτ (59’ Τσεπιτέλι), Μπελανόβα (79’ Κεϊτά Μπαλντέ), Λοβάτο (28’ Αλτάρε), Γκράσι, Μαρίν (79’ Παβολέτι), Περέιρο, Ζοάο Πέδρο