Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε το Σάββατο ο Ματ Νταρμπισάιαρ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και στην καλύτερη περίπτωση, εάν αισθάνεται καλύτερα, θα βρίσκεται στον πάγκο, αν και οι πιθανότητες για να προλάβει δεν είναι με το μέρος του.
Απ’ εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Καταλά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για το αγωνιστικό κομμάτι πως «έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν κάποια θέματα αλλά θα περιμένουμε την αυριανή προπόνηση για να δούμε αν θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν με το ΑΠΟΕΛ». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αναφορά του αφορούσε τους Νικόλα Εγγλέζου και Σιμ Τάντι. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ωστόσο εκτιμάται ότι θα δώσει το παρών τους στον αγώνα στο ΓΣΠ.
Είναι σημαντικό να προλάβουν, καθώς ας μη ξεχνάμε ότι δεν υπολογίζεται λόγω καρτών ο Άνχελ Γκαρσία και ένας εκ των δύο προαναφερθέντων αναμένεται να καλύψει τη θέση του. Εκτός κι αν ο Καταλά επιλέξει να ξεκινήσει με τον Κύπρο Χριστοφόρου δεξιά και τον Ροσάλες αριστερά… Εκτός πλάνων είναι επίσης ο τραυματίας Γκιούρτσο.

Ανδρέας Βεντούρης