Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί και να αξίζει κάποιος να βρει. Το ΑΠΟΕΛ απλά νίκησε την ΠΑΕΕΚ. Λες και έκαναν αγγαρεία οι ποδοσφαιριστές μετά το 2-0 υπέρ τους στο 30’ και σταμάτησαν να αγωνίζονται.
Ακόμα και στο β’ ημίχρονο όταν το σκορ έγινε εύθραυστό (βλέπε 2-1) πάλι δεν έκαναν κάτι που να δείξουν ότι ενδιαφέρονταν να διασφαλίσουν το προβάδισμα ή ακόμα να παίξουν έστω και υποφερτή μπάλα για να αποζημιώσουν όσους φίλους τους, έμειναν μέχρι το τέλος στο Μακάρειο, κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Απλά στο 80’ όταν ο Σταύρος Γαβριήλ έκανε το 3-1 όλα τέλειωσαν και η ομάδα του Σωφρόνη πρόσθεσε τρεις βαθμούς και την 3η σερί της νίκη.
Σαφώς και το ΑΠΟΕΛ στο Μακάρειο, δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στο Τσίρειο. Διαφορετική 11άδα και διαφορετική νοοτροπία από τους ποδοσφαιριστές που πλέον όμως καλούνται να συνειδητοποιήσουν, ότι τα επόμενα τρία ματς μέχρι την 22η αγωνιστική με ΑΕΚ,Ανόρθωση και Ομόνοια, δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό εναντίον μίας αποδεκατισμένης ομάδας όπως ήταν η ΠΑΕΕΚ.
Έχουν μάλιστα την ευκαιρία, όχι απλά να εδραιωθούν στην πρώτη 6άδα, αλλά να μειώσουν και άλλο τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.
Είναι ευδιάκριτο πλέον, ότι αν στον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να νικήσει τότε θα είναι είτε στη 2η είτε στην 3η θέση.
Γίνεται ξεκάθαρο, ότι υπάρχει μία πολύ θετική προοπτική για το Σωφρόνη και την ομάδα του και η αγωνιστική αντίδραση στο γήπεδο, θα καθορίσει την πορεία.
Εξυπακούεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα με την ΑΕΚ η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα αλλάξει κατά πολύ με την επιστροφή 8-9 ποδοσφαιριστών που δεν έπαιξαν με την ΠΑΕΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/02/09/paeek-1-3-apoel-stigmiotypa/

https://balla.com.cy/2022/02/09/paeek-0-3-apoel-ekane-to-aytonoito-fotos/