Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Λούκας Αλκαράθ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Σε γενικές γραμμές το ΑΠΟΕΛ άξιζε να περάσει γιατί κέρδισε παίζοντας καλύτερα από εμάς. Στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο το ματς αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά απ’ εκεί και πέρα δεν παίξαμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι στη Λεμεσό. Στην πρώτη φάση του β’ μέρος δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ και μετά ήρθε και το τρίτο με αυτογκόλ. Απολογούμαι στον κόσμο μας και στην διοίκηση και θα προσπαθήσω να σιγουρευτώ ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε. Είμαι σίγουρος πως θα φτιάξουμε την κατάσταση. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».

Αν πιστεύει στην ανάκαμψη: «Φυσικά… Πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές την τελευταία βδομάδα, τον Τιάγκο, τον Μακρή, επέστρεψε και ο Γουακάσο. Φτιάχνουμε μια νέα ομάδα με αυτούς τους παίκτες. Σίγουρα αυτό το σκορ δεν μας βοηθάει αλλά με την ακύρωση του επόμενου αγώνα έχουμε μια βδομάδα για να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε».