Αν μας έλεγε κάποιος να αναδείξουμε τον MVP του Απόλλωνα τον τελευταίο έναν μήνα, το έργο μας δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο.
Ο Χάμπος Κυριάκου είτε σαν κεντρικός αμυντικός αγωνιστεί, είτε στην μεσαία γραμμή, ξεχωρίζει με την παρουσία του. Επέστρεψε δριμύτερος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες και είναι πραγματικός αρχηγός.
Θυμίζουμε ότι μέσα σε όλα αυτά εκκρεμεί και το θέμα του συμβολαίου του. Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ακόμα δεν έβαλε υπογραφή στο συμβόλαιο που αρχικά του προτάθηκε από τον Απόλλωνα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά προς το τέλος της σεζόν.
Πλέον το ερώτημα που δημιουργείται είναι κατά πόσον η διοίκηση μπορεί να αφήσει… αυτόν τον Χάμπο να φύγει από την ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι και πολύ περισσότερο αν η ομάδα στο τέλος πανηγυρίσει τον τίτλο τότε είναι δεδομένο ότι η πρόταση που θα του γίνει θα είναι με πολύ καλύτερους όρους (οικονομικούς και όχι μόνο) από την αρχική για να τον κρατήσουν στην ομάδα.
Φαίνεται ότι ο Χάμπος… τα βρήκε και με τον κόσμο. Από τις αποδοκιμασίες, τις χειρονομίες και τις απολογίες στο ματς με την Ζίλινα, στο «Χάμπο αλάνι για πάντα στο λιμάνι» μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Χρίστος Χρίστου