Το μέλλον του Ρομελού Λουκάκου στην Τσέλσι παραμένει στον… αέρα μετά τις δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού, ότι δεν του αρέσει, ουσιαστικά, να αγωνίζεται με την μπλε φανέλα των Λονδρέζων.
Ο θηριώδης φορ, όπως ήταν λογικό, έμεινε εκτός αποστολής από τον Τόμας Τούχελ για το ματς με τη Λίβερπουλ και μετά από αυτό, μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός απάντησε σε σχετική ερώτηση του SkySports για το μείζον θέμα, που έχει προκύψει, αποκαλύπτοντας πως τη Δευτέρα (3/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσει!
Τόνισε, συγκεκριμένα, πως το μέλλον του Λουκάκου θα συζητηθεί σε συνάντηση τη Δευτέρα, ενώ εξήγησε τον λόγο, που επέλεξε να τον αφήσει εκτός ντέρμπι, σημειώνοντας ακόμη πως πάντα υπάρχει «επιστροφή» σε τέτοιες περιπτώσεις…
«Υπάρχει συνάντηση τη Δευτέρα. Χρειαζόμασταν χρόνο και γι’ αυτό καθυστερήσαμε την απόφαση. Νόμιζα ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν νιώθω ότι έχω δεχθεί επίθεση ή απογοήτευση, δεν είναι προσωπικό.
Όμως το θέμα έγινε μεγάλο σε ένα Σάββατο, που την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Λίβερπουλ. Υπήρξε θόρυβος. Προστατεύσαμε την προετοιμασία, αυτό χρειαζόμασταν και γι’ αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και χρειάζεται να αποδόσεις σε κορυφαίο επίπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Λουκάκου να συνεχίσει στην Τσέλσι: «Είναι παίκτης μας, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής, όμως θα το ξεκαθαρίσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μόλις πάρουμε απόφαση και μόλις γνωρίζει ο Ρομελού, θα ξέρετε και εσείς».