Ο αγώνας της Φούλαμ με την Μπλάκπουλ το απόγευμα του Σαββάτου (29/1) για την Championship σημαδεύτηκε από το άσχημο περιστατικό της κατάρρευσης φιλάθλου στις εξέδρες του Craven Cottage, που προκάλεσε μάλιστα ημίωρη διακοπή, για να έρθει λίγες ώρες μετά η θλιβερή είδηση του αδόκητου χαμού του.
Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος έγινε από τους κότατζερς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με τεράστια λύπη ενημερώνουμε τους φιλάθλους για το θάνατο του υποστηρικτή, Πολ Πάρις. Ο Πολ υπέστη καρδιακή προσβολή και δέχτηκε ιατρικές περιποιήσεις στην εξέδρα Hammersmith αυτό το απόγευμα πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το βράδυ. Τα συλλυπητήριά μας και οι σκέψεις όλων στην οικογένεια της Φούλαμ πηγαίνουν στην οικογένεια του Πολ, στους φίλους και στους αγαπημένους του.
Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Φούλαμ και της Μπλάκπουλ για το σεβασμό και τη φροντίδα που έδειξαν όπως και στο προσωπικό του Craven Cottage και στο νοσοκομείο για τη βοήθεια, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον.
Αναπαύσου εν ειρήνη Πολ».