Ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
Η αρχική τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι καλύτερο είχαμε κάνει μέχρι στιγμής. Πήγε το ματς, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο για να τρέξουμε στην πλάτη τους και να πετύχουμε γκολ. Τελικά πετύχαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Άρη μας άγχωσε πάρα πολύ. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να βγάλουμε την μπάλα εκτός περιοχής. Υπήρχε και το άγχος. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν μας τιμάει. Θα πρέπει να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα».
Για τη σημασία της δεύτερης συνεχόμενης νίκης: «Μας δίνει ψυχολογία. Αυτό».
Τι πρέπει να αλλάξει για να μην έχει, ξανά, η ομάδα εμφανίσεις όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου; «Όλες οι ευκαιρίες που μας έκανε ο Άρης ήταν από σέντρες. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις αυτό. Το λάθος μας ήταν οι αποκρούσεις μας. Όταν παίρναμε την μπάλα προσπαθούσαμε να γίνουμε… ήρωες. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες συνεργασίες. Ο αντίπαλος ρίσκαρε και μας απείλησε. Αυτό τον  τρόπο είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις».
Για τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Βλέπουμε να διορθώνονται κάποια πράγματα και οι παίκτες πιστεύουν περισσότερο στο πλάνο. Σήμερα βγήκαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και μιλά για το πρώτο ημίχρονο».
Για τη συνέχεια και τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Θέλουμε να είναι ανάλογη η συνέχεια. Πάντα όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, αυτό που λέω είναι ότι το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι το επόμενο. Συγκέντρωση, χαμηλά το κεφάλι και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».
Για την επιρροή που είχαν στο παιχνίδι της ομάδας οι μεταγραφές: «Για αυτό τους πήραμε. Για να σκοράρουν. Δουλεύουν και οι τέσσερις που πήραμε. Και ο Μέγιερι έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Μακάρι να έχουμε ανάλογη απόδοση».