Διπλά ικανοποιημένος, τόσο για τη νίκη όσο και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος εξήρε την προσπάθειά τους και κυρίως των νεαρών, ενώ μιλώντας για τον προγραμματισμό ανέφερε πως είναι στο ψάξιμο για επιθετικό.

Πρώτο σχόλιο: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 2-0. Είχαμε αρκετές απουσίες κυρίως στη μεσαία γραμμή, όμως έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες, με πολύ καλή νοοτροπία κι αυτοπεποίθηση, έδειξαν δυνατό χαρακτήρα. Ο Ασημένος και ο Χαραλάμπους έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Κακουλλής και ο Λοΐζου είχαν κορυφαία συμπεριφορά, ο Νικόλας ήταν απ’ τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο»

Για τα προβλήματα: «Είναι γεγονός ότι διαφέρει βδομάδα με βδομάδα λόγω κορωνοϊού. Προσπαθούμε μέσω των εμβολιασμών με την Τρίτη δόση να το περιορίσουμε. Είχαμε κι εμείς απουσίες λόγω κορωνοϊού. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Είναι πιθανόν να χάσεις παίκτες λόγω του ιού ή τραυματισμών και να προκύπτουν διαφορετικές ενδεκάδες. Είναι σημαντικό όμως ότι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ήταν πολύ καλοί και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Για τους νεαρούς και τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης: «Θέλουμε να αναπτύξουμε νεαρούς παίκτες από την ακαδημία και να τους βοηθήσουμε. Θα προσθέτουμε παίκτες απ’ έξω μέσα στο μπάτζετ μας. Χρειάζεται και τα δύο. Μετά την αποχώρηση του Ντούρις ψάχνουμε για έναν επιθετικό. Αν βρούμε έναν καλύτερο απ’ αυτούς που έχουμε στο μπάτζετ μας, θα κάνουμε κίνηση αλλιώς όχι. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, σήμερα ο Ασάντε και ο Μάρκο ήταν στον πάγκο. Ψάχνουμε όσο είναι ανοικτό το μεταγραφικό παράθυρο. Αν βρούμε κάτι καλό θα προχωρήσουμε αλλιώς θα μείνουμε ως έχουμε».

Για το αν θα γίνει ενίσχυση σε άλλη θέση πέραν του επιθετικού και για το αν αποφάσισε για αποχωρήσεις: «Δεν έχουμε μεγάλα πλάνα. Αν κάνουμε κάτι, ναι, θα είστε οι πρώτοι που θα το το μάθετε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μεγάλα πλάνα».