Τα καλά (αγωνιστικά) νέα συνεχίζονται στο ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία εξέλιξη από τον Αρχάγγελο, θέλει το Μάριους Λουντέμο όχι απλά να ξεπερνά τον τραυματισμό του που τον έθεσε νοκ άουτ από τις 5 Ιανουαρίου (βλέπε αγώνας με την Πάφος FC) αλλά να είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην 11άδα του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.
Μία πολύ θετική εξέλιξη για το Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος βλέπει ξανά τη μεσαία γραμμή να γεμίζει με παίκτες που μπορούν να έχουν τον ίδιο ρόλο, αφού πλέον έχει στη διάθεση του Λουντέμο-Νταουσβίλι-Σόουζα-Σατσιά.
Μία 4άδα που του δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο, ενώ γενικά, το ΑΠΟΕΛ, ξεπερνά τις πολλές απουσίες ( βλέπε λόγω κορωνοϊού) και ετοιμάζεται να πάει στον επόμενο του αγώνα με μία καλά συγκροτημένη ομάδα.
Στο μεταξύ, αναμένεται στην Κύπρο, ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος θα εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας με στόχο να είναι στη διάθεση του προπονητή, για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο κύπελλο.
Αν έρθει μέχρι την Παρασκευή, το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του, τότε αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο αγώνα.
Αντίθετα, ο Έσελινγκ  που επίσης εγγράφηκε στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να περιμένει τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τον Άρη ώστε να κάνει ντεμπούτο με τους «γαλαζοκίτρινους».