Η ισοπαλία στην Πάφο με τον τρόπο που ήρθε εν μέρη να άφησε μία… γλυκιά γεύση στην Ομόνοια, όμως δεν παύει να ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελαν στην ομάδα της Λευκωσίας. Και αυτό διότι πιθανώς, με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι και μπορούσε να «τουμπάρει» το ματς, να έχασε έδαφος στην… αντεπίθεση που προσπαθεί να κάνει για τη μάχη του τίτλου. Ρεαλιστικά όμως η Ομόνοια πρώτα πρώτα θα πρέπει να εξασφαλίσει τη θέση της στην 6άδα και μετά… όλα μπορούν να συμβούν.
Αγωνιστικά, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο Χένινγκ Μπεργκ, έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες. Άλλωστε αυτός ήταν που πήρε το ρίσκο να επιλέξει τους Ντίσκερουντ και Γκόμεθ να εκτίσουν την ποινή τους στο επόμενο παιχνίδι για να παίξουν στην Πάφο. Και από τη στιγμή που απουσιάζει και ο Μπασιρού γίνονται ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για τον καταρτισμό της μεσαίας γραμμής.
Πλην των πιο πάνω, απόντες θα είναι και οι Σέχου και Ζαχαρίου, την στιγμή που για τον δεύτερο υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω για υποτροπή που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός για αρκετές βδομάδες. Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν επίσης οι Ουζόχο και Κούσουλος.
Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν αρκετοί που είναι αμφίβολοι. Ο λόγος για τους Τζιωνή, Τσέποβιτς και Μποτεάκ. Στα θετικά πάντως είναι η επιστροφή του Λανγκ, όπως και το ότι θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος ο Ασάντε.
Την ίδια ώρα πάντως, εντείνεται η προσπάθεια για ενίσχυση από τον Μπεργκ και την επιτροπή προγραμματισμού, πλην της επανεγγραφής του Γκανέζου στο ρόστερ.

Κύπρος Εγγλέζος