Ποδαρικό με διπλό στο 2022 για την Ελλάς Βερόνα, που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σπέτσια και βλέπει και πάλι Ευρώπη. Σε μπελάδες μπήκε η Σπέτσια καθώς βρίσκεται στο +3 μόλις από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 23ο λεπτό ο Παντούρ είπε όχι σε σουτ του Ρέκα ενώ στο 33’ η Βερόνα είχε δοκάρι σε σουτ του Λάζοβιτς που κόντραρε και σε αμυντικό της Σπέτσια.
Στο 53ο λεπτό ο Προβεντέλ έσωσε μετά από σουτ του Λαζάνια όμως στο 59’ ο Κίβιορ έχασε από τον Λαζάνια, ο οποίος έδωσε στον Σιμεόνε και η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρες στον Καπράρι που πλάσαρε για το 0-1.
Στο 67ο λεπτό ο Παντούρ είπε όχι σε σουτ του Βέρντε και στο 70’ ο Λαζάνια έβγαλε πανέμορφη μπαλιά στον Καπράρι που από κοντά έκανε το 0-2.
Στο 84’ ο Παντούρ έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Έρλιτς αλλά στο 85’ ο ίδιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 1-2. Στο 88ο λεπτό η Σπέτσια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγούδελο.
ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μπαζτόνι, Αμιάν, Νικολάου, Έρλιτς, Κίβιορ, Ματζιόρε, Ρέκα (71’ Αντίστ), Αγούδελο, Γκιασί, Στρέλετς (51’ Βέρντε)
ΒΕΡΟΝΑ: Παντούρ, Γκίντερ, Τσεκερίνι, Καζάλε, Βελόσο, Λάζοβιτς, Ταμέζ (82’ Ντεπάολι), Ίλιτς, Καπράρι, Σιμεόνε (71’ Κάλινιτς), Λαζάνια (71’ Μπαράκ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ