H Oμόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Χένινγκ Μπεργκ να «πονοκεφαλιάζει», γνωρίζοντας ότι έχει να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες. Πέρα από αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει ο στόχος που είναι η επιστροφή στις νίκες μετά και την ισοπαλία στην Πάφο. Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες άλλωστε το «τριφύλλι».
Αναγκαστικά και λόγω των απόντων, θα υπάρξουν αλλαγές από τον Νορβηγό. Για να βάλουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Ντίσκερουντ, Γκόμεθ, Σέχου, Ζαχαρίου, Μποτεάκ, Τσέποβιτς, Μπασιρού, Ουζόχο και Κούσουλος, είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.
Από τις επιστροφές, ξεχωρίζει η παρουσία του Τζιωνή που αναμένεται μάλιστα να είναι στην 11άδα. Σαφώς και ο Ασάντε μπαίνει επίσης για πρώτη φορά στην αποστολή, όμως δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα.
Το μεγάλο πρόβλημα λοιπό να για τον Νορβηγό, είναι το τι θα πράξει στη μεσαία γραμμή. Η λογική λέει πως στις δύο θέσεις του άξονα θα δούμε τους Παναγιώτου και Χαραλάμπους, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια… έκπληξη.
Ο Κίκο έχει περισσότερες πιθανότητες αντί του Ψάλτη για να είναι στο αρχικό σχήμα και να πάρει τη θέση στο δεξί άκρο, με τις άλλες τρεις θέσεις να μη διαφοροποιούνται (Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέζιακς), αλλά και τον Φαμπιάνο.
Στο ένα επιθετικό άκρο θα είναι ο Λοΐζου, στο άλλο ο Τζιωνής και οι δύο νεαροί στον άξονα. Από εκεί και πέρα, στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κακουλλής και Παπουλής.

Κύπρος Εγγλέζος