Μπορεί η Ανόρθωση να έφτασε (πολύ) κοντά στον Έσελινγκ και η μεταγραφή να μην υλοποιήθηκε για διάφορους λόγους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί η σκέψη για ενίσχυση στην άμυνα από τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Δεδομένα, προτεραιότητα στην ενίσχυση είναι η απόκτηση μέσου, όμως αυτό το κεφάλαιο φαίνεται πως θα… τραβήξει όσο γίνεται στην Ανόρθωση για να βρεθεί ο κατάλληλος. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει αυτός ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στην Κύπρο για να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή της «Κυρίας» παρά τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί.
Την ίδια στιγμή λοιπόν, γίνεται αξιολόγηση διαφόρων περιπτώσεων για την αμυντική γραμμή, παικτών καταλόγου Β’. Εάν βρεθεί ποδοσφαιριστής εντός οικονομικών πλαισίων που να αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια και να μπορεί να καλύψει το κέντρο, αλλά και το δεξί άκρο της άμυνας, τότε η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να κάνει την μεταγραφή.
Όσο αφορά τώρα τα αγωνιστικά δεδομένα για το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΛ, από την Πέμπτη και έπειτα θα είναι πιο ξεκάθαρο το σκηνικό. Με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις θα αρχίσει να ετοιμάζει και το πλάνο του ο γεωργιανός προπονητής.

Κύπρος Εγγλέζος