Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στο λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στον Άρη στο Τσίρειο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.
Μαρόσα (20’) και Μιλιντσεάνου (31’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ΑΕΛ, με τον Σπόλιαριτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 65’.
Πολύ καλή εμφάνιση από τις τέσσερις μεταγραφές Ιανουαρίου της ΑΕΛ. Πέραν των σκόρερ, διακρίθηκαν και οι Μέγιερι με τις σωτήριες επεμβάσεις, αλλά και ο Μπαλντέ που ήταν δραστήριος και ουσιαστικός.
Με τη νίκη της, η ΑΕΛ έφτασε στους 21 βαθμούς και διατηρεί τις λιγοστές ελπίδες για να προλάβει το τρένο της 6άδας. Από την άλλη, ο Άρης με 34 βαθμούς παραμένει στην 2η θέση.

ΑΡΗΣ (Λιάσος Λουκά): Βανά, Ρονγκάλια (46′  Φράγκος) (81′  Μπράουν), Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Καζού, Γκαρσία, Σιμιόν (76′  Σικόρσκι), Σπόλιαριτς,  Κβασούκ (46′  Ντελμίρο), Μπαμπίκα (81′  Μπράουν), Στεπίνσκι
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Παπαστυλιανού, Ανδρέου, Ελευθερίου, Ματθαίου, Κορόμα
ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτης (62′  Ρέινολντς), Έουλερ (82′  Αντωνίου), Μπαλντέ (70′  Σωτηρίου), Μιλιντσεάνου (82′  Τσέποβιτς), Μαρόσα
Στον πάγκο: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερφελντ, Ριέρα, Ανδρέου, Μαΐντεβατς
ΣΚΟΡΕΡ: 65′  Σπόλιαριτς / 20′  Μαρόσα, 31′  Μιλιντσεάνου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαρσία, Σπόλιαριτς (6η), Ντελμίρο / Έουλερ, Σάντος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ: 700

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Di Paolo Aleandro
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας