Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Έλτσε ως το 82ο λεπτό κι όμως στο τέλος πήρε  την ισοπαλία, 2-2. Γκολ και ασίστ από τον Λούκας Μπογέ.
Γλίτωσε από μέγα κάζο η Ρεάλ, που έμεινε μεν στο 2-2 στην έδρα της με την Έλτσε αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα, καθώς η «βασίλισσα» έχανε με 2-0 ως το 82’. Γκολ και ασίστ από τον Λούκας Μπογέ που ήταν ο καλύτερος της Έλτσε. Δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή καθώς και η Σεβίλλη έφερε ισοπαλία χθες.
Στο 11ο λεπτό ο Βινίσιους και ο Μπενζεμά έκρυψαν την μπάλα και ο Βραζιλιάνος από κοντά γύρισε και πλάσαρε πάνω στον Μπαντία που βγήκε και κάλυψε σωστά ενώ στο 14’ το σουτ του Κρόος έφυγε μόλις έξω.
Στο 27ο λεπτό ο Μπαντία πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπενζεμά και στο 29’ σταμάτησε και τον Κασεμίρο ενώ στο 32’ ο Βινίσιους κέρδισε πέναλτι από τον Παλάσιος. Ωστόσο ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα έξω και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για τη Ρεάλ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 42ο λεπτό ο Φιδέλ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Λούκας Μπογέ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1. Με τη σέντρα σχεδόν, ο Μεντι έπιασε το σουτ από αριστερά αλλά ο Μπαντία του είπε όχι και στο 45+2’ απέκρουσε και το πλασέ του Μπενζεμά.
Στο 51’ ο Ντε Μπούρχος έδωσε αρχικά το πέναλτι στη Ρεάλ μετά από πτώση του Αζάρ στην περιοχή της Έλτσε αλλά είδε το βίντεο και πήρε πίσω την απόφαση του ενώ στο 71’ το σουτ του Βινίσιους πέρασε μόλις έξω.
Και  στο 77’ ο Μπογέ άνοιξε δεξιά στον Μίγια που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Στο 78’ η κεφαλιά του Κασεμίρο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 81’ η Ρεάλ κέρδισε τελικά και 2ο πέναλτι σε χέρι του Μίγια. Ο Μόντριτς εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 2-1.
Και στο 90+2’ ο Βινίσιους έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και ο Μιλιτάο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί, Μιλιτάο, Αλάμπα, Βάσκεθ (79’ Ίσκο), Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (63’ Ροδρίγο), Αζάρ (79’ Βαλβέρδε), Βινίσιους, Μπενζεμά (58’ Γιόβιτς)
ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μόχικα, Βερδού, Ντιέγκο Γκονζάλες, Γκουμπάου, Παλάσιος, Γκούτι, Μορέντε (23’ Φιδέλ), Μίγια , Μπογέ, Λούκας Πέρεθ (88’ Χοσάν).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ