Ανάρτηση από τον Ερμή μετά το παιχνίδι με την Oμόνοια 29ης Μαίου.
Αναλυτικά:
Ένα άσχημο αγωνιστικό απόγευμα για την ομάδα μας σε ένα κωμικοτραγικό τερέν βούρκο και γήπεδο γενικά..
Απορούμε πως έχει αδειοδοτηθεί αυτό το γήπεδο για αγώνες Β Κατηγορίας ,με τσιμεντένιο τοίχο στο 1 μέτρο από την γραμμή του πλαγίου αουτ!!
Όπου σε ένα μαρκάρισμα αντιπάλου ο ποδοσφαιριστής μας Δανιήλ έπεσε με τον κεφάλι πάνω στον τοίχο και έπαθε ελαφράς μορφής διάσειση..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ!!
Μετά λύπης μας βλέπουμε για μια ακόμη φορά ότι στους περισσότερους αγώνες μας φέτος η διαιτησία δεν μας σέβεται!! Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 50-50!!
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Ομόνοιας 1948 για την άψογη φιλοξενία και να τους συγχαρούμε για την νίκη τους!!
‘Οσον αφορά τον Ερμή μας ο Πρόεδρος ήδη έκανε το αυτονόητο (όπως πάντα) και την ενισχύει και αλλά μεταγραφικά με ποιοτικό παίκτη στον χώρο του κέντρου. Μια ήττα όπως η σημερινή σίγουρα δεν είναι καταστροφή όμως από απόψε το βράδυ οφείλουμε ως Διοίκηση να Διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι σε όλα για τον εντός έδρας αγώνα μας με τον ΑΣΙΛ το Σάββατο.!! Ερμής=ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!