Τα μεταγραφικά πάντοτε δελεάζουν τον κόσμο και στην περίπτωση της ΑΕΚ, βρίσκεται στο ακουστικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κίνγκσλεϊ Σαρφό κι όχι μόνο, την ίδια ώρα όμως, της προκύπτει μια μεγάλη ευκαιρία που δεν είναι άλλη από την επιστροφή στην κορυφή!
Με νίκη στο ντέρμπι επί της Ανόρθωσης, η ομάδα της Λάρνακας θα επανέλθει στην πρώτη θέση αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα, θα αφήσει την «κυρία» στο -10 και συνάμα θα αυξήσει τη διαφορά της κι από το ΑΠΟΕΛ!
Αυτή τη φορά, καλείται να αρπάξει μια τέτοια ευκαιρία και να μην αφήσει να περάσει από μπροστά της. Ασφαλέστατα το έργο της αναμένεται δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι έχει τα δικά της, εξίσου μεγάλα, κίνητρα.
Αυτό που καλείται η ΑΕΚ είναι αφενός να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, αφετέρου να ξεπεράσει τα αγωνιστικά της προβλήματα. Είναι σημαντικές οι απουσίες των Ροσάλες και Γκιούρτσο, ωστόσο ουδείς θα θυμάται τους απόντες, παρά μόνο το τι θα κάνουν οι παρόντες!
Μια κουβέντα και για τα μεταγραφικά, αφού ασφαλώς ενδιαφέρουν: μετά το ντέρμπι αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στην υπόθεση του Σαρφό, με τον Ρόκα να φουλάρει επίσης και για έναν εξτρέμ αλλά και για ακόμη μία κίνηση! Νεότερα… προσεχώς!

Ανδρέας Βεντούρης