Το Κυπριακό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Στέλιο Χρίστου.

Οι ανακοινώσεις των ομάδων και οργανωμένων συνόλων:

ΚΟΠ
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για το θάνατο ενός ακούραστου εργάτη του ποδοσφαίρου, του επί σειρά δεκαετιών Προέδρου της ΑΕΖ Ζακακίου Στέλιου Χρίστου, σε ηλικία 84 ετών. Ο αείμνηστος Στέλιος ήταν ιδρυτικό μέλος της ΑΕΖ και Πρόεδρος της από το 1956 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, αφιερώνοντας όλη σχεδόν του τη ζωή στο αγαπημένο του Σωματείο και στο αγαπημένο του άθλημα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Σωματείο της ΑΕΖ.

ΑΕΚ
Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του διαχρονικού Προέδρου της ΑΕΖ Ζακακίου, Στέλιου Χρίστου, για τον θάνατο του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΑΕΛ
Ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου και διαχρονικού προέδρου της ΑΕΖ Ζακακιου, Στέλιου Χρήστου που έφυγε από τη ζωή.
Του μακροβιότερου προέδρου στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν πάντοτε φίλος προς την ΑΕΛ και όλα τα ΔΣ του Σωματείου μας.
Αιώνια του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΑΕΕΚ
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Στέλιου Χρίστου. Ο κύριος Στέλιος είναι φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για την αγάπη του προς το ποδόσφαιρο και την αφοσίωση του στο σωματείο του. Αιώνια η μνήμη του και καλό παράδεισο.

Νέα Σαλαμίνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού Στέλιου Χρίστου, αλλά και στην ομάδα της ΑΕΖ που θρηνεί τον ιστορικό της ηγέτη επί σειρά δεκαετιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΠΑΣΠ
Ποδοσφαιριστές, Δ.Σ. & προσωπικό ΠΑΣΠ, εκφράζουν τα βαθύτατα τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια της ΑΕΖ & στους οικείους του αείμνηστου Στέλιου Χρήστου. Ένα σπάνιο παράδειγμα ανθρώπου που πρόσφερε όλη του την ζωή υπηρετώντας το Κυπριακό ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ΑΕΖ.

Ομόνοια Αραδίππου
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του κ. Στέλιου Χρίστου για την απώλεια τους αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου, στην οποία ο κ. Χρίστου υπηρέτησε ως Πρόεδρος απο το 1956.

Πάφος FC
Το Σωματείο μας και ολόκληρη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Α.Ε Ζακακίου καθώς και στους οικείους για το χαμό του επί 65 έτη προέδρου και εκ των ιδρυτών του Σωματείου του Ζακακίου Στέλιο Χρίστου, ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσφερε σχεδόν σε όλη του τη ζωή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου.

Διγενής Μόρφου
Το Δ.Σ και οι φίλοι του Διγενή Ακρίτα Μόρφου εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Χρίστου και στους φίλους μας της ΑΕΖ Ζακακίου. Ο Στέλιος Χρίστου, ο οποίος διετέλεσε επί 65 χρόνια πρόεδρος της ΑΕΖ, έφυγε απ τη ζωή αφήνοντας φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη.

Ομόνοια 29ης Μαΐου
Το Σωματείο μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στους οικείους του κύριου Στέλιου Χρίστου και στην οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου.
Ο Στέλιος Χρίστου, διετέλεσε επί 65 χρόνια πρόεδρος της ΑΕΖ και ήταν εκ των ιδρυτών της. Παράδειγμα αγάπης, αφοσίωσης και ανιδιοτέλειας για το Σωματείο του. Έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι αφήνοντας φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη.

Οθέλλος
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους αλλά και στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου για τον χαμό του Προέδρου Στέλιου Χρίστου.

ΜΕΑΠ
Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της ΑΕΖ Ζακακίου για τον χαμό του Κύριου Στέλιου Χρίστου, επί σειρά ετών πρόεδρου της ομάδας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!!

Αχυρώνας Λιοπετρίου
Η οικογένεια του ΑΧΥΡΩΝΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς το Σωματείο της ΑΕΖ Ζακακίου για τον θάνατο του Στέλιου Χρίστου, ο οποίος διετέλεσε για 56 χρόνια πρόεδρος της ομάδας. Μακάρι να είχαμε κι άλλους ανθρώπους που να αγαπούν το ποδόσφαιρο όσο το αγάπησε ο Στέλιος.