Συγκλονίζει το βίντεο με τον απεγκλωβισμό γυναίκας, από αστυνομικό, το όχημα της οποίας εγκλωβίστηκε από ορμητικά νερά.
Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο, το όχημα της γυναίκας ακινητοποιήθηκε σε περιοχή στην έξοδο του ΓΣΠ προς Λευκωσία, ενώ η στάθμη του νερού έφθασε μέχρι τη μέση του αυτοκινήτου.
Η γυναίκα, περίμενε πανικόβλητη στο όχημα της για βοήθεια, με μέλος της Δύναμης να αψηφά τους κινδύνους, να μπαίνει στο νερό και να σηκώνει με τα χέρια του την οδηγό, μεταφέροντας τη σε ασφαλές σημείο.
Μάλιστα, στην ίδια περιοχή εγκλωβίστηκαν και άλλα οχήματα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία να σπεύδουν για βοήθεια.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκου Λοϊζίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του θέλησε να αναφέρει πως η πράξη του αστυνομικού, «δείχνει ότι τα σώματα ασφαλείας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι εκεί χωρίς να σκέφτονται το προσωπικό ή ακόμα στις μέρες μας και το επαγγελματικό κόστος. Αξίζουν χίλια μπράβο και αναμένουν την αντίδραση του Αρχηγού για αυτό το συνάδελφο, όπως και για οποιαδήποτε άλλο συνάδελφος κάνει ανάλογες πράξεις, υπερβάλλοντα ζήλο».