Άπαντες σε θέση αναμονής. Αυτή είναι η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ και ο λόγος είναι γνωστός. Η επιστροφή στις προπονήσεις την Παρασκευή το απόγευμα ( βλέπε 17:00) και εν όψει του ότι υπάρχει πλήρης έξαρση της πανδημίας, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, θέλουν να αποφευχθούν τα ίδια φαινόμενα, όπως στις υπόλοιπες ομάδες.
Για το λόγο αυτό, η διοίκηση έχει ενεργοποιήσει ένα ειδικό πλάνο με τα δικά της μέτρα προστασίας.
Εκτός από τον γενικό έλεγχο μέσω των PCR αλλά και των καθημερινών rapid test, όπως γράψαμε, γίνεται σκέψη να απομονωθεί η ομάδα σε ξενοδοχείο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) μετά την πρωτοχρονιά, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν ασφαλείς και να αποφύγουν περιττές κινήσεις και εξόδους.
Από εκεί και πέρα, αν επιτευχθεί ο στόχος για να μην προκύψουν κρούσματα, άπαντες θα αρχίσουν προπονήσεις για τον επόμενο αγώνα (Τετάρτη 19:00 Μακάρειο) με την ΠΑΕΕΚ εάν και εφόσον διεξαχθεί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και τις πέντε απουσίες λόγω καρτών.
Θυμίζουμε. Νατέλ-Σαμπάλα-Σατσιάς-Θεοδώρου-Ντογκαλά δεν αγωνίζονται και αντίθετα προβλέπεται η επάνοδος όσων απουσίασαν με την Ομόνοια, εκτός βέβαια από τον Ανδρέα Καρώ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να επιστρέψει τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου.
Για τα μεταγραφικά
, δεν αλλάζει οτιδήποτε. Διοίκηση και προπονητής, είναι σε θεση αναμονής ώστε να προκύψει κάποια αξιόλογη λύση στο κέντρο της άμυνας, χωρίς όμως να αγχώνονται επί του παρόντος.
Το ενδεχόμενο να αποκτηθεί δεξιός αμυντικός, επίσης δεν «καίει» αφού πλην του Τσεπάκ, εκεί παίζει ο Θεοδώρου και όπου νάναι, θα θέσει υποψηφιότητα ο Μιντίκκης.
Υπολογίζεται ότι στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ θα προκύψει και η καθιερωμένη υποστήριξη των φιλάθλων. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα ξεκαθαρίσει και το ενδιαφέρον ώστε να γίνει πρόβλεψη για τον ακριβή αριθμό που θα βρεθεί στην Ανατολική κερκίδα