Με ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στην Καϊράτ στο ΓΣΠ έκλεισε την αυλαία των ομίλων του Europa Conference League η Ομόνοια. Όπως ακριβώς δηλαδή την άνοιξε στις 16 Σεπτεμβρίου, με τις δύο ομάδες να μένουν και τότε στο Καζακστάν στο 0-0.
Ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές φάσεις, με τον Μπεργκ να κάνει οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως εξάλλου αναμενόταν. Κυριότερη φάση του ματς η απόκρουση του Ουζόχο στο πέναλτι του Ζοάο Πάουλο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο γενικώς η Ομόνοια ήταν καλύτερη, με τον Μποτεάκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 26’.
Χαμηλός ο ρυθμός του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «πράσινους» να έχουν μία μεγάλη ευκαιρία στο 59’ με τον Ζαχαρίου, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στο 80’ για πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιώτου από τον Ντούγκαλιτς, ο οποίος φάνηκε να βρίσκει κάτω χαμηλά στο πόδι των παίκτη των «πρασίνων». Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό κι από 166.000 ευρώ…
** Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βασιλεία επικράτησε της Καραμπάχ με 3-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση του όγδοου ομίλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λανγκ, Παναγιώτου, Ψάλτης, Λέζιακς (58′ Χούμποτσαν), Μπασιρού (58′ Γκόμεθ), Χαραλάμπους (76′ Ντίσκερουντ), Ζαχαρίου (64′ Λοΐζου), Μποτεάκ (58′ Ατιέμγουεν), Κακουλλής, Ντούρις.
Στον πάγκο: Χοράτσκα, Σέχου, Ατιέμγουεν, Παπουλής, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Τζιωνής, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τσέποβιτς, Ευαγγέλου, Ασημένος.

KAΪΡΑΤ: Ποκατίλοφ, Αλίπ, Ντούγκαλιτς, Μπάγκνακ, Κέλερ, Αμπίκεν (72′ Kαντέ), Μικάνοβιτς (86′ Μπουραντσίγιεφ), Γκοράλσκι, Ζοάο Πάουλο (86′ Σεϊντάκχμετ), Κόσοβιτς, Σουσενάτσιεφ.
Στον πάγκο: Ουστιμένγκο, Αλικούλοφ, Καντέ, Ούλσιν, Σεϊντακχμέτ, Ουσένοφ, Πολιάκοφ, Μπουραντσίγιεφ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μικάνοβιτς, Γκοράλσκι, Ντούγκαλιτς, Ποκατίλοφ, Αμπίνεν, Μπάγκνακ, Κέλερ.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ:
ΘΕΑΤΕΣ: 3500
Διαιτητής: Genc Nuza (KOS)
Βοηθοί: Fatlum Berisha (KOS), Bujar Selimaj (KOS)
Τέταρτος: Visar Kastrati (KOS)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ