Για τις πληροφορίες για πιέσεις από αρκετές ομάδες για κάθοδο ξένων διαιτητών στο VAR αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου μίλησε στον ΣΠΟΦ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Είναι και μια πρόταση δική μας. Εμείς χαιρετίζουμε ιδιαιτέρως την προσπάθεια της ΚΟΠ για να έρθουν ξένοι στο VAR αλλά και διαιτητές εντός γηπέδου γιατί θα είναι βοηθητική εξέλιξη για την διεκπεραίωση ίσως του καλύτερου πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Η προκατάληψη είναι μεγάλη και όχι αδίκως. Ο κόσμος δεν βλέπει φαντάσματα αλλά γεγονότα. Περιμένουμε ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ και η ομοσπονδία θα πάρουν τις αποφάσεις για να παίρνει η κάθε ομάδα αυτό που της αξίζει στο γήπεδο. Ο κύριος Κούμας έκανε αρκετές προσπάθειες για να εκλείψει η προκατάληψη, να λέμε και τα καλά» δήλωσε ο Φανούριος.

Ο ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται»
Λαμβάνεται όλα τα μέτρα και ελέγχους:
«Καθημερινά γίνονται τεστ και έχουν εντολές οι παίκτες όποιος αισθάνεται κάτι να μην έρχεται προπόνηση. Προσπαθούμε ακόμα και μακριά από τις εγκαταστάσεις να γίνεται έλεγχος. Μπήκαμε στην διαδικασία του πρωτοκόλλου και μετά από δέκα μέρες θα αρχίσουν διαδικασία επαναληπτικών τεστ για επιβεβαίωση ότι είναι αρνητικοί και να μπουν με την ομάδα».

Θα χάσουν το πρώτο παιχνίδι του 2022; «Σίγουρα θα χάσουν το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Είναι μέρος της νέας καθημερινότητας. Δεν έχουμε προσωπική ζωή, προσπαθούμε να κάνουμε τα ελάχιστα για να είμαστε ασφαλείς. Όσο και να προσπαθείς, μια επαφή είναι ικανή να δημιουργήσει αλυσίδα και να σε αποδεκατίσει. Δεν εξαρτάται από τον Απόλλωνα και τον κάθε Απόλλωνα».
Για τα νέα μέτρα που αναμένονται και ενδέχεται να επηρεάσουν και το ποδόσφαιρο: «Θεωρώ ότι θα ακολουθηθούν τα μέτρα που αποφασίστηκαν σε άλλες χώρες και θα αγγίξουν και το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το τελευταίο. Αυξάνεται και ο αριθμός ατόμων των ευπαθών ομάδων που θα νοσήσουν, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι και δύο χιλιάδες και βάλε θετικοί».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχουν προπονήσεις. Την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε τους δύο που είναι εκτός λόγω κορωνοϊού. Ο Φιλιώτης και ο Ζράντι είναι τιμωρημένοι».
Θα πάει στο Κόπα Άφρικα ο Τζουμ; «Δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι από το Καμερούν».
Για τα μεταγραφικά: «Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε να αναφερθούμε. Γίνονται πολλές διεργασίες και όταν προκύψει συμφωνία θα εκδοθεί ανακοίνωση».
Θα γίνουν και οι τέσσερις προθήκες; «Σίγουρα θα γίνουν τρεις προσθήκες. Για την τέταρτη έχουμε περιθώριο σε όλο τον Ιανουάριο. Πάντα την αφήνεις προς το τέλος και εξαρτάται από τις ανάγκες. Είναι καθαρά απόφαση του κ.Τσόρνιγκερ».
Ο Ποντικός θα εγγραφεί; «Από την στιγμή που δεν έχω ενημέρωση για κάποια πράγματα δεν θα πω κάτι περισσότερο. Όταν υπάρξει ολοκλήρωση του σχεδιασμού θα μιλήσουμε».
Για τις αποχωρήσεις: «Δεν είναι προς δημοσιοποίηση αυτά τα θέματα. Για να προχωρήσεις σε αποδέσμευση πρέπει να έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο από άλλον ποδοσφαιριστή και από την στιγμή που δεν έχουμε υπογραφές δεν προχωρούμε για την ώρα σε αποδέσμευση».
Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι της πόλης, το ντέρμπι με το οποίο μεγαλώσαμε όλοι, ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα. Θα δούμε στις 3 Ιανουαρίου ποια ομάδα θα χαμογελάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/12/29/synagermos-ston-apollona-neo-kroysma-koronoioy/