Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά ενόψει του αγώνα με την Πάφο, την Δευτέρα. Δείτε τις κυριότερες δηλώσεις του:

Για το ματς με την Πάφο: «Ανυπομονούμε για το ματς. Έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο και πρέπει να δώσουμε το 100%»

Για Άνχελ Γκαρσία: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι, για τον αγώνα με την Πάφο δεν θα είναι στην διάθεση μας και θα δούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για την ομάδα της Πάφου: «Είδαμε πολλά παιγνίδια, είναι πολύ συμπαγής ομάδα, πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στους συνδυασμούς που κάνει. Για μας θα είναι κλειδί η αμυντική λειτουργία».

Για αντικαταστάτη του τιμωρημένου Μάμα: «Για μας είναι θετικό ότι έχουμε πολλές επιλογές παικτών, αυτός που θα τον αντικαταστήσει είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα και θα κάνει αυτά που απαιτούμε».

Ποια θα είναι τα σημεία κλειδιά: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας να είμαστε συμπαγείς, καλοί στην άμυνα και να έχουμε κατοχή, να προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις κάθε αγώνα»

Τι θα σημαίνει πιθανή νίκη και παραμονή στην κορυφή: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είναι σημαντικό να είμαστε στην κορυφή τις μέρες των Χριστουγέννων. θέλουμε να αυξήσουμε την βαθμολογική συγκομιδή, αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι ωραίο το συναίσθημα»

Αν είναι θετικό ή αρνητικό που θα γνωρίζουν τα άλλα αποτελέσματα: «Αν κερδίσουμε το παιγνίδι μας θα είναι θετικό, συγκεντρωνόμαστε στη δική μας δουλειά, στο δικό μας παιγνίδι, αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για μας, αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο».

Έχει να σκοράρει 2 μήνες σχεδόν ο Τρισκόφσκι: «Δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι θα επανέλθει στο σκοράρισμα, συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο…».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ρόστερ που έχω στη διάθεση μου, είναι κρίμα γιατί δεν μπορώ να είμαι απόλυτα δίκαιος, ίσως κάποιοι να δικαιούνται παραπάνω χρόνο, αν έρθουν κάποιοι είναι για να προσδώσουν παραπάνω ποιότητα, θα είναι καλοδεχούμενες πιθανές προσθήκες, αλλά εμείς έχουμε καθήκον να προετοιμάζουμε σωστά την ομάδα»

Για τη φετινή πορεία: «Κανείς δεν το περίμενε αυτό, αλλά μας αξίζει ότι είμαστε στην κορυφή. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως περισσότερο και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Πρέπει να σπρώξουμε περισσότερο τους εαυτούς μας για κάτι περισσότερο. Θα είναι δύσκολο γιατί και οι άλλες ομάδες είναι εδώ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πρώτοι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί σε όλα»

Για τον κόσμο: «Είναι σε κάθε παιγνίδι δίπλα μας, θέλουμε τη βοήθεια τους και να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας. Ένα γεμάτο ΑΕΚ Αρένα δίνει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα»

Ποιον παίκτη ξεχωρίζει από την Πάφο: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα παίκτη, αλλά μεσοεπιθετικά ο Βαλακάρι είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός κι ο Σεμέδο σκοράρει κι ο Κβίντα στην άμυνα, γενικά είναι πολύ καλή ομάδα, χρειαζόμαστε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».