Την Κυριακή (2/1, 18:30) η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Τσέλσι σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Premier League.
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποκάλυψε πως υπάρχουν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές, χωρίς να αναφερθεί στα ονόματά τους.
«Έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊό στην ομάδα και κάποια ακόμη στο σταφ. Δεν είναι ωραία η κατάσταση. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιοι είναι καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα μοριακά τεστ, αλλά θα το δείτε στην αποστολή. Θα είναι ξεκάθαρο» σχολίασε συγκεκριμένα.
Σε ερώτηση για το αν οι Reds θα ζητήσουν αναβολή του αγώνα με την Τσέλσι, τόνισε πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά προς το παρόν, όμως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ώρες.
«Όχι ακόμη, αλλά δεν γνωρίζουμε. Δεν έχουμε ακόμη μία μεγάλη διασπορά που 10,15,20 παίκτες θα έχουν κορονοϊό. Για εμάς είναι κάθε μέρα και από ένα. Είναι σαν λοταρία, στεκόμαστε και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να περιμένουμε. Αυτή την στιγμή, πιθανότατα δεν θα ζητήσουμε αναβολή. Όμως δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάστασή μας σε λίγες ώρες» ανέφερε.