Υπήρξε η παραδοχή απ’ όλους στον Απόλλωνα ότι η ομάδα υστέρησε στον αγώνα με τον Άρη. Είναι γεγονός ότι οι «γαλάζιοι» πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις και το πλήρωσαν με μία ήττα, που τους αφαιρεί τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ.
Ήταν απ’ τις λίγες φορές, ενδεχομένως το μοναδικό ματς που ο Απόλλωνας πραγματοποίησε ελάχιστες ευκαιρίες. Δεν μπόρεσε να βγάλει τη φιλοσοφία του στο γήπεδο, δεν ήταν δημιουργικός, ενώ ταυτοχρόνως αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους ακραίους του Άρη, κάτι που πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό.
Αυτοί ήταν ουσιαστικά οι βασικοί λόγοι της ήττας, που ασφαλώς στεναχωρεί και προβληματίζει, αλλά από την άλλη είναι απαραίτητο στην ομάδα της Λεμεσού να γυρίσουν άμεσα τη σελίδα και διορθώνοντας τα κακώς κείμενα, να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί και να παρουσιαστούν έτοιμοι σ’ αυτό.
Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αλμπάνη που αποχώρησε τραυματίας στο 10’. Ο Κατελάρης έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ ο Γιάνγκα που επίσης έμεινε εκτός, αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος.
Ο Ιωάννης Πίττας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για 27 λεπτά, με τον προπονητή του να παραδέχεται ότι λανθασμένα τον έριξε στο ματς καθώς ήταν ανέτοιμος…

Ανδρέας Βεντούρης