Μετά τη νίκη επί της Πάφος FC, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς μετά από δύσκολη εβδομάδα με την Ομόνοια εκτός έδρας και το ευρωπαϊκό παιχνίδι νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Πάφος FC. Πετύχαμε τον στόχο στο Κυπριακό πρωτάθλημα γιατί δεν είναι εύκολο δύο νίκες απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και πήραμε τη νίκη που μας ανεβάζει στην βαθμολογία».
Αν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του:
«Αν υπολογίσουμε τι εβδομάδα είχαμε είμαι ευχαριστημένος»
Τώρα η διακοπή:
«Θέλουμε να ξεκουραστούμε. Δεν μπορούν οι Κυπριακές ομάδες να παίζουν Ευρώπη και να διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Κύπρο. Αυτό έχει φανεί. Εμείς θέλουμε και το ένα και το άλλο. Θέλουμε να παίζουμε και στην Ευρώπη που είναι σημαντικό από πολλές πλευρές και θέλουμε και να πρωταγωνιστούμε. Δεν αρχίσαμε καλά. Πετύχαμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και ανεβήκαμε βαθμολογικά. Το επόμενο παιχνίδι είναι επίσης δύσκολο με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».
Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Λόρια:
«Όλη την εβδομάδα δεν ήταν μαζί μας. Εμείς φύγαμε από την Τετάρτη, δεν είχε κάνει προπόνηση, εμείς πήγαμε, γυρίσαμε και αποφασίσαμε να παίξει ο Τζουρ που τα πήγε καλά. Έχουμε δύο αξιόλογους τερματοφύλακες».
Για τον Νινούα:
«Πήρε χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Δεν μπορούν όλοι να δώσουν 15 90λεπτα σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία του, ούτε αυτός είναι ευχαριστημένος αλλά έμεινε εκτός αποστολής καθώς είχε πρόβλημα στον προσαγωγό».