Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ΡΙΚ και στον Ανδρέα Γεωργιάδη η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα».
Για το παιχνίδι και τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, μία από τις πιο δύσκολες νίκες που κάναμε στο φετινό πρωτάθλημα . Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα Τίποτα δεν κάναμε ακόμα, είμαστε στην 1η θέση και πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα».
Γιατί αποφεύγετε  να μιλήστε για πρωτάθλημα; «Δεν αποφεύγουμε τίποτα. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, η ομάδα έχει στόχους πρωταγωνιστικούς. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα ή Κύπελλο, οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί».
Για τις κινήσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι με την Δόξα: «Προβληματιστήκαμε μετά το παιχνίδι με την Δόξα. Πήγα στην επόμενη προπόνηση και είπα στον Τσάβι  Ρόκα ότι θα έχει περισσότερο μπάτζετ, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και προχωρήσαμε σε ουσιαστικές και προσεγμένες κινήσεις και χωρίς πολλά λεφτά όπως νομίζουν αρκετοί. Είναι στα πλαίσια που μπορεί η ΑΕΚ να ανταπεξέλθει».
Για την διαιτησία: «Το θέμα διαιτησία είναι τεράστιο. Υπάρχουν προβλήματα. Γίνονται κινήσεις για να διορθωθούν ορισμένα πράγματα. Δεν γίνεται να φέρνουμε ξένους από τις πρώτες αγωνιστικές. Δεν είμαστε σοβαροί και δεν είναι και ανάγκη. Αφού αποφασίστηκε ότι θα ανέβουν νέοι διαιτητές πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Δεν γίνεται να τους σκοτώσουμε από τον πρώτο μήνα. Θα πρέπει οι παράγοντες να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την διαιτησία και να της ρίχνουν τις ήττες τους, δεν γίνεται να βγαίνουν να φωνάζουν χωρίς να δουν τις φάσεις, μόλις τελειώνουν τα παιχνίδια. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι γιατί θα κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά Όποιος έχει παράπονο με την διαιτησία υπάρχουν τα αρμόδια σώματα για να απευθυνθεί και δεν εξυπηρετεί αν φωνάζουν στην διαιτησία».
Για το αν εισπράττει την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου για όλα όσα έκανε:  «Η σχέση μου με τον κόσμο είναι εξαιρετική. Ο κόσμος έχει μεγάλη εκτίμηση σε αυτά που κάνει το συμβούλιο κι εγώ προσωπικά Είμαστε στην 8η σεζόν και έγιναν πολλά που δεν έγιναν τις προηγούμενες 10ετίες. Υπάρχει και μια μερίδα του κόσμου που θέλει να νικά συνέχεια η ομάδα, δεν γίνεται να κερδίζει συνεχώς. Είχαμε 1-2 σεζόν που δεν ήμασταν στα επίπεδα που θέλαμε αλλά η ομάδα είναι εκεί, αλλάξαμε επίπεδο».