Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του νίκη μακριά από την Αθήνα μετά από δέκα μήνες (τελευταία φορά τον Φεβρουάριο απέναντι στον Βόλο) και μάλιστα με ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει από τη Λαμία με 1-0. Όμως με πρωταγωνιστές τους Λούντκβιστ, Μακέντα και Μαουρίσιο στο δεύτερο μέρος έφτασε στη νίκη με 3-1 πανηγυρίζοντας το διπλό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Είχε αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει διπλό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με ανατροπή. Συγκεκριμένα, πρέπει να “ταξιδέψουμε” πίσω στις 31 Μαΐου του 2017 στα playoffs της Super League για τη σεζόν 2016-2017.

Τότε, οι πράσινοι είχαν πάρει τρίποντο στην Τούμπα ανατρέποντας εις βάρος τους σκορ απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική. Στο 20ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ είχε ανοίξει το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Κλωναρίδης στο 28′. Ο Δικέφαλος απέκτησε ξανά προβάδισμα στο 68′ με τον Ενρίκε. Στο 79ο λεπτό ο Λουντ έφερε το ματς ξανά στην ισορροπία και ο Μολίνς στο 90+3′ με κεφαλιά, έπειτα από ασίστ του Κλωναρίδη, ολοκλήρωσε την ανατροπή.